ZooDens lemmikkisi hemmotteluun.

ZooDens on kätevä ja kevyt laite perusterveen pikkulemmikin hemmotteluun.

Pieni erä poistomyynnissä koodilla "POISTO" Hintä 138,00 € rahtikuluineen. ALENNUS kassalla 45% koodilla ALENNUS. Alehinta = 76,45!

Laite on yksinkertainen käyttää. Toimii yhdellä AA paristolla ja laitteesi on käyttövalmis heti.

Hoito-ohjelma käynnistyy ja sulkeutuu On/Off. Se sisältää kymmenen voimakkuutta, joita on helppo säätää peukalolla hoidon aikana.

Laite painaa pariston kanssa 133 grammaa ja on helposti yhdellä kädellä hallittava.

Hemmotteluhoitoa voi kohdistaa korvalehtiin, kirsuun, tassuihin ja ohutkarvaisiin paikkoihin.
Hoidon vaikutus on energioita tasoittava ja siitä riittää yhteistä iloa pitkään.

Osta ALE

ZooDens apuna lemmikkisi vaivoissa

ZooDENS on Scenar-tyyppinen eläinlääkinnällinen laite, joka on kehitetty erityisesti kaikkien eläinten onnistuneeseen ulkoiseen yleisterapiaan, tarjoten lääkkeettömän kivunlievityksen ja parantamisen.

Sitä voidaan käyttää erilaisten eläintautien ja vaivojen parantamiseen. Se sisältää erityisesti suunnitellun hoitotavan, joka perustuu kahteen taajuuteen - 77 Hz ja 10 Hz -, mikä auttaa tarjoamaan mukavan hoidon, jonka avulla eläimet voivat välttää epämiellyttäviä tunnetiloja samalla kun heitä autetaan.

Todistettu ja pitkälle kehitetty tekniikka tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita hoitosovelluksia.

Koska eläimet ärsyyntyvä joskus melusta, tämä yksikkö on hiljainen ja erittäin edullinen verrattuna muihin eläinlääketieteellisiin laitteisiin.

Yksinkertainen käsittely - vain yksi asetus. Lemmikkien ystävät voivat käyttää ZooDENSia kotona, navetassa, pellolla, metsässä tai radalla !

Tässä laitteessa on kymmenen tehotasoa, jotka ovat turvallisia ja mukavia lemmikillesi. Nopea ja tehokas kivunlievitys hevosellesi sekä selkä- ja lihasongelmien, silmukoiden, kipeiden säärten ja supernopean murtumien, jänteiden ja nivelsiteiden paranemiseen.

Onko mahdollista yhdistää DENS-hoidon soveltaminen muihin hoitomenetelmiin? Kyllä, DENS-hoito on täydellisesti yhdistetty lääketieteellisen ja kokonaisvaltaisen hoidon menetelmiin.

Mitkä ovat eläinten parantamispaikan ja -ajan vaatimukset DENS-hoidolla? Erityisiä vaatimuksia ei ole. Laitteen elektrodien on oltava vain hyvässä kosketuksessa eläinten ihoon. Tätä tarkoitusta varten on karvojen poisto hoitoalueelta, tai alueen kasteleminen vedellä tai (kermalla) on tarpeen.

Lisätietoa

Mitä virtalähdettä käytetään ZooDENSissa? Käytössä on yksi AA-paristo.

Onko mahdollista käyttää DENS-terapiaa syöpäongelmista kärsivien eläinten parantamiseen? Vain epäsuorasti työskentelemällä immuunijärjestelmän elimissä. Myös jotkut erityiset hoidot voivat vähentää merkittävästi eläinten kärsimyksiä.

Mitkä ovat vasta-aiheet eläinten hoidossa ZooDENS: lla? Kyllä, on joitain vasta-aiheita: - sähköisen mikrovirran yksilöllinen suvaitsemattomuus; - Istutettu sydänstimulaattori.

Joissakin tapauksissa ammatillista eläinlääkäriä on kuultava ennen ZooDENS-valmisteen levittämistä eläimelle: - epilepsia; - minkä tahansa alkuperän ja paikan kasvain; - Kuume tuntemattomasta syystä.

Vanha eläin ei liiku. Voiko ZooDENS auttaa? Kyllä, energian puute ja kyvyttömyys liikkua ovat olosuhteet, joita Zoodens hoitaa tehokkaasti. Tätä tarkoitusta varten suositellaan tyynyjen, selkärangan ja korvien hoitoa.

Pakkauksen mukana tulee seikkaperäinen, kuvilla varustettu englanninkielinen ohjekirja. Tuote on käyttövalmis heti.

Osta ALE

Nikken lemmikkieläinalusta

Ainutlaatuista unimukavuutta.
Infrapunateknologiaa Ei estä elektronisten tunnistesirujen käyttöä.

Nikkenin lemmikkialusta sisältää infrapunateknologiaa, joka tarjoaa lemmikillesi hengittävän sekä lämpimän alustan heijastavien keraamisten kuitujen ansiosta.

Alusta tarjoaa myös kehittynyttä magneettiteknologiaa tarkoin asetettujen magneettien avulla.

Anna lemmikillesi ainutlaatuinen hyvänolon tunne. Nikken lemmikkialusta on koneenpestävää materiaalia.

Koko ISOLLE koiralle 100 x 76 cm Hinta 160,00 €

Nikken lemmikkieläinalusta PIENI

Koko pienelle koiralle 75 x 60 cm Hinta 120,00 €

Osta tästä